Wednesday, Oct 6, 2021

صفحه نخست » واکنش زاکربرگ به اتهامات واردشده به فیسبوک، مدیر سابق: ایران از طریق فیس‌بوک جاسوسی می‌کند

FB_100621.jpgدویچه وله - مارک زاکربرگ، رئیس هیئت مدیره فیس‌بوک با ارسال نامه‌ای الکترونیکی به همکاران شرکت خود، انتقادهای مطرح شده در رسانه‌ها را رد کرده است. او همچنین برخلاف انتقادها، از طرح ایجاد اینستاگرام برای کودکان نیز دفاع کرده است.

موضوع بر سر انتقادهایی است که از سوی فرانسس هاگن، یکی از همکاران پیشین شبکه فیس‌بوک مطرح شده است. حتی اکثر گزارش‌های انتقادی که از سوی روزنامه وال‌استریت‌ژورنال منتشر شده، متکی بر اطلاعاتی است که هاگن از نحوه کار فیس‌بوک در اختیار خبرنگاران قرار داده است.

پس از برگزاری نشست مجلس سنای آمریکا پیرامون مضرات استفاده از شبکه فیس‌بوک، مارک زاکربرگ، رئیس هیئت مدیره فیس‌بوک با انتشار نامه‌ای نسبت به این انتقادها واکنش نشان داده است.

زاکربرگ انتقادهای فرانسس هاگن را "بی پایه و غیرمنطقی" خوانده است. هاگن از جمله گفته بود که فیس‌بوک با نشر دست‌چین شده اخبار بر آن است تا کاربران را خشمگین ساخته و از این طریق آن‌ها را به فعالیت بیشتر بر روی این شبکه ترغیب کند.

مدیر سابق تولیدات شرکت فیس‌بوک: ایران و چین از طریق فیس‌بوک جاسوسی می‌کنند

رادیو بین المللی فرانسه - فرانسیس هاگن، مدیر سابق تولیدات شرکت فیس‌بوک روز سه‌شنبه ششم اکتبر/۱۳ مهر درنخستین جلسه پرسش و پاسخ در کنگره ایالات متحده آمریکا اعلام کرد که ایران و چین از طریق فیس‌بوک جاسوسی می‌کنند.

فرانسیس هاگن یکی از مدیران پیشین تولیدات شرکت فیس بوک، که اخیرا به افشاگری علیه این ابرشرکت دست زده است، در نخستین جلسه پرسش و پاسخ در کنگره ایالات متحده آمریکا، ایران و چین را به جاسوسی از طریق این رسانه اجتماعی متهم کرد.

نخستین جلسه پرسش و پاسخ کنگره ایالات آمریکا همزمان با افزایش موشکافی درباره فیس‌بوک و بالاگرفتن درخواست‌ها برای نظارت و قاعده‌مند کردن این شبکه اجتماعی پرطرفدار برگزار شد.

به گزارش شبکه خبری سی‌ان‌ان، فرانسیس هاگن در این جلسه ضمن انتقاد شدید از شرکت فیس‌بوک تاکید کرد: «جاسوسی جمهوری اسلامی از دولت‌های دیگر از طریق فیس‌بوک اتفاقی است که به طور قطعی رخ داده است».

مایک دویلیانسکی، رئیس تحقیقات جاسوسی سایبری فیس‌بوک نیز تابستان سال ۲۰۲۱ به سی‌ان‌ان گفته بود که این شرکت، نزدیک به «۲۰۰ حساب کاربری» مرتبط با کارزار جاسوسی ایران در فیس‌بوک را غیرفعال کرده است.

طبق اظهارات روز سه‌شنبه فرانسیس هاگن، دولت‌های خارجی، از جمله ایران و چین از طریق فیس‌بوک جمع‌آوری اطلاعات علیه دشمنان خود می‌زنند و برای امنیت ملی آمریکا نیز تهدید ایجاد می‌کنند.

👈مطالب بیشتر در سایت رادیو بین المللی فرانسه

مدیر سابق تولیدات شرکت فیس‌بوک، در بخش دیگری از اظهارات اخیر خود تاکید کرد که جمهوری خلق چین از فیس‌بوک برای زیرنظر گرفتن اویغورها در سراسر جهان استفاده می‌کند.

فرانسیس هاگن همچنین مارک زاکربرگ و شرکت وی را متهم کرد که آگاهانه و برای افزایش سود خود، محصولاتی را تبلیغ می‌کند که به کودکان و نوجوانان آسیب می‌رسانند.

وی تاکید کرد که رهبری شرکت فیس‌بوک می‌داند چگونه این شبکه اجتماعی ایمن‌تر کند، اما تغییرات لازم را انجام نمی‌دهد زیرا منافع نجومی خود را به سلامت روانی کاربران از جمله دختران نوجوان ترجیح می‌دهد.

شرکت فیس‌بوک در بیانیه‌ای که بعد از جلسه پرسش و پاسخ کنگره آمریکا منتشر نمود اغلب اظهارات فرانسیس هاگن را رد کرد اما پذیرفت زمان آن رسیده که استانداردها و معیارهایی برای اینترنت ایجاد شود.

فیس‌بوک که روز دوشنبه پس از قطعی چند ساعته با سقوط شدید ارزش سهام خود مواجه شد، تا کنون بارها به ناکامی در حمایت از حریم شخصی کاربران متهم شده است.

پس از بروز این اختلال جهانی گسترده در سرویس‌های شرکت فیس‌بوک، مارک زاکربرگ، مؤسس این شرکت از تمامی کاربران پوزش خواست. مارک زاکربرگ هنوز درباره افشاگری‌های فرانسیس هاگن اظهار نظری نکرده است.



Copyright© 1998 - 2024 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie Policy