Wednesday, May 18, 2022

صفحه نخست » مقاله‌ زندانی سیاسی ایران در وال‌استریت ژورنال

ronaghi.jpgحذف سپاه پاسداران از فهرست تروریستی خیانت به مردم ایران است

کیهان لندن - حسین رونقی فعال سیاسی در ایران که به قید وثیقه از زندان آزاد شده، در مقاله‌ای که در روزنامه «وال‌استریت ژورنال» منتشر شد با شرحی از بازداشت خودش توسط نیروهای اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خطاب به دولتمردان آمریکا استدلال کرده که چرا نباید سپاه از فهرست سازمان‌های تروریستی حذف شود و از آنها خواسته حمایت از رژیم جمهوری اسلامی را متوقف کنند و صدای مردم آزادیخواه ایران را بشوند.

او در بخشی از این یادداشت می‌نویسد «برخی از حامیان خارج کردن سپاه پاسداران از فهرست سازمان‌های تروریستی معتقدند که تحریم‌های سپاه صرفاً جنبه نمادین دارد و در پاسخگویی آن نقش چندانی ندارد. من به عنوان فردی که اخیراً در زندان‌های جمهوری اسلامی بودم، به شما اطمینان می‌دهم که این تحریم‌ها اثر دارد. برخی دیگر می‌گویند که این تحریم‌ها فقط جنبه سیاسی دارند اما چنین نیست. نامگذاری این جنایتکاران به عنوان تروریست نه تنها دسترسی آنها به منابع را محدود می‌کند، بلکه این پیام را ارسال می‌کند که جهان شاهد جنایت آنهاست در حالی که حذف احتمالی سپاه پاسداران از فهرست سازمان‌های تروریستی آنها را گستاخ می‌کند تا با وحشیگری بیشتری نسبت به ایرانیان رفتار کنند، زیرا می‌دانند که محکومیت‌های بین‌المللی تاثیر زیادی نخواهد داشت.»

رونقی در بخش دیگری از این یادداشت در مورد شناخت شخصی که از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی دارد می‌نویسد «من آن را از نزدیک تجربه کرده‌ام. اتهامات من «اقدام علیه امنیت ملی»، «تبلیغ علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی» و داشتن چهار بطری مشروب است که این اتهام آخر درست و مجازات آن سنگین است و در صورت تایید، ممکن است ۷۰ تا ۸۰ ضربه شلاق (شاید در ملاء عام) باشد. سال گذشته مردی به دلیل مصرف مشروبات الکلی اعدام شد. در مجموع با بیش از پنج سال زندان روبرو هستم. در حال حاضر به قید وثیقه آزاد شده‌ام، اما برای رسیدگی به پرونده به دادگاه باز نمی‌گردم. نمی‌خواهم با آن سیستم و دستگاه قضایی مشروعیتی ببخشم که لیاقت آن را ندارند.»

👈 مطالب بیشتر در کیهان لندن

وی در توضیح تجربیات خود می‌افزاید «در طول بازجویی‌ها، بازجوها بارها از من درباره مقالاتم می‌پرسیدند. چگونه آن را منتشر کرده بودم؟ با چه کسی کار می‌کردم؟ آنها باور نمی‌کردند ایرانی‌ها بتوانند حرف‌شان را بزنند. من از روزنامه‌نگارانی که در دوران زندان صدای من شدند، بی‌نهایت سپاسگزارم. این همان اخلاق روزنامه‌نگاری است که پیشتر در مقاله خود [در وال استریت ژورنال] درباره آن نوشته بودم که در رسانه‌های غربی از تحولات ایران به ندرت خبر و گزارش یافت می‌شود. من ندیدم که نیویورک تایمز در مورد پرونده من یا دیگر زندانیان عقیدتی سیاسی ایران چیزی بنویسد. وقتی ایرانی‌ها علیه روزنامه‌نگارانی صحبت می‌کنند که با نادیده گرفتن ما تلاش می‌کنند قیام ما را خاموش کنند، منظور همین جماعت هستند [که حقیقت را درباره ایران نمی‌گویند]. من از واکنش‌های خود ایرانیان الهام گرفتم. آن زمان که در دهه‌های گذشته حکومت دیکتاتوری نویسندگان، فعالان و آنهایی را که حرف می‌زدند زندانی و ناپدید می‌کرد یا به قتل می‌رساند و ایرانیان از ترس ساکت می‌ماندند گذشت.»

حسین رونقی در بخش دیگری از این یادداشت می‌نویسد: «در حالی که این مطلب را می‌نویسم، ایرانیان در سراسر کشور در اعتراضات سراسری ضدحکومتی به خیابان‌ها آمده‌اند. چند معترض کشته شده‌اند. در حالی که مأموران وابسته به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به معترضان شلیک می‌کنند، ایرانی‌ها در مقابل نیروهای امنیتی ایستادگی می‌کنند. معترضان شعار می‌دهند «نترسید، نترسید ما همه با هم هستیم!» و به رژیم می‌گویند بترسید بترسید ما همه با هم هستیم!»

این فعال سیاسی در ادامه با اشاره به تصمیم احتمالی واشنگتن برای خارج کردن سپاه پاسداران از فهرست سازمان‌های تروریستی می‌نویسد «رئیس جمهور آمریکا می‌خواهد آنان که مرا بازداشت کردند و قاتلان معترضان در تظاهرات مسالمت‌آمیز را از لیست تحریم‌ها خارج کند؛ اجازه دهید روشن و صریح بگویم: این چیزی نیست که ایرانیان می‌خواهند. دموکرات‌ها می‌توانند بگویند این برای ما بهترین است، اما ما از حمایت آنها از حکومت خسته شده‌ایم. فرستادن میلیاردها دلار برای یک دیکتاتور و رژیم او به نفع ما نیست.»

حسین رونقی با اشاره به نقش تحریم‌ها در افزایش فشار به جمهوری اسلامی نیز عنوان کرد «اگر رژیمی که ما را به گروگان گرفته ضعیف ‌شود و بخشی از منابعی را که برای زندانی کردن، شکنجه و شلیک به ما در خیابان‌ها استفاده می‌کند، قطع شود ما حاضریم تحت فشار اقتصادی تحریم‌ها زندگی کنیم. اگر این تحریم‌ها به ما برای دستیابی به آزادی و رسیدن به یک دموکراسی سکولار که برایش مبارزه می‌کنیم و شایسته آن هستیم کمک می‌کند ارزش تحمل هزینه‌های مالی را دارد.»

رونقی افزود «اتهام من اقدام علیه منافع ملی بود اما تنها کسانی که که این کار را انجام می‌دهند همانهایی هستند که از رژیم حمایت می‌کنند که متأسفانه شامل دولت ایالات متحده نیز می‌شود. ما مبارزان آزادی که مدت‌های طولانی آمریکا را الهام‌بخش می‌شناختیم تا الان چیزی از حمایت ندیدیم، اما باور داریم مردم آمریکا خوب هستند و برای آنها حمایت از سایر مردم دنیا که به دنبال آزادی هستند اهمیت دارد.»

او در پایان تأکید کرد «این پیام ما از داخل ایران است: شکنجه‌گران ما را ثروتمند نکنید، تسلیم کسانی که ما را به اسارت گرفته‌اند نشوید. شما با حدف سپاه پاسداران هم امنیت ملی خود را قربانی می‌کنید و هم به مردم ایران خیانت می‌کنید. وقتی رژیم در جریان اعتراضات اینترنت را قطع می‌کند و ما را در حجاب تاریکی به قتل می‌رساند، ساکت ننشینید!»



Copyright© 1998 - 2024 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie Policy