تصویر رییس تیم سری سایبری سپاه افشا شد + سربازان گمنام تلآویو از مقر گروه سایبری "بلک شدو" جمهوری اسلامی که مسئول حمله به وبسایتها و زیرساخت اسراییل است بازدید کردند
العربیه - گروه لبدوختگان سال گذشته طرحی از چهره رضا سالاروند منتشر کرده بود که انتشار کنونی عکس نامبرده صحت پیشبینی این گروه را اثبات کرده است
عکس «رضا سالاروند»، رئیس یک تیم هکری وابسته به سپاه پاسداران ایران توسط اکانت توییتری 3ackd0or افشا شد.
گروه لبدوختگان سال گذشته طرحی از چهره سالاروند منتشر کرده بود که انتشار عکس نامبرده صحت پیشبینی این گروه را اثبات کرده است.
گروه «سایه سفید» از مقر گروه سایبری Black Shadow نزدیک به جمهوری اسلامی که مسئول حمله به وبسایتها و زیرساخت اسراییل است بازدید کردند! گروه سایه سیاه، مسئول هک و درز اطلاعات اپلیکیشن دوستیابی «اطرَف» اسراییلی است که بیشتر کاربران آن را همجنسگرایان تشکیل میدهند:
Iranian regime-affiliated "BlackShadow" cyber group office in Tehran has been located and got paid a discreet surprise visit by the "White Shadow" group.#Iran #CyberAttack #Israel pic.twitter.com/cyNtxFOfCh
-- [email protected] (@NarimanGharib) September 14, 2022
سالاروند رئیس «تیم اطلاعاتی 13» از زیرمجموعههای «گروه شهید کاوه» معرفی شده که تحت مدیریت «امیر لشگریان» فعالیت میکند.
تیم اطلاعاتی 13 تهیه بانک اطلاعاتی از کشتیهای باری، پمپ بنزینها و مراکز کنترل تبادلات دریایی در آمریکا و سایر نقاط جهان را با هدف حمله سایبری بر عهده دارد.
لشگریان استادیار دانشگاه امام حسین بوده و مقالاتی در وبسایت این دانشگاه به نام او ثبت شده است.
کایلی مور گیلبرت، شهروند استرالیایی-بریتانیایی که در ایران زندانی بود، به نام حمیدرضا لشگریان، با نام مستعار ابراهیم قاضیزاده به عنوان مسئول پرونده خود اشاره کرد و گفت وی مردی متاهل بود که به او پیشنهاد رابطه عاشقانه داد.
پیشتر لبدوختگان با نشر اطلاعاتی، هویت شماری از کارمندان سپاه سایبری و سازمان اطلاعات سپاه پاسداران ایران را افشا کرده بود.
لبدوختگان این افراد را کارمندان دو شرکت «ناجی تکنولوژی» و «افکار سیستم»، وابسته به سازمان اطلاعات سپاه معرفی کرد.
از قدرت هوش مصنوعی براتون بگم که عکس ایشون رو دادم به موتور جستجوی Pimeyes و برام یه عکس از این آقا پسر در مراسم «مناجات خوانی حاج سعید حدادیان در دانشگاه تهران» پیدا کرد!
-- 🏳️Avand (@AvandFardi) September 14, 2022
لینک خبر:https://t.co/Lmluuq6cYV@3ackd0or https://t.co/F2nhq8bGwD pic.twitter.com/ylEpDmKqJA
بر اساس اسناد منتشر شده از سوی این گروه، سپاه توسط این افراد به وبسایتها، سازمانها و اهدافی در اروپا، آمریکا و استرالیا حمله سایبری کرده و از آنها اخاذی کرده است.
در همین رابطه دولت آلبانی هفته گذشته ایران را در ارتباط با حملات سایبری گسترده به زیرساختهای دیجیتال عمومی این کشور در تیرماه امسال مسئول دانست.
چند روز بعد آلبانی اعلام کرد که زیرساخت کنترل مرزی این کشور در روز 9 سپتامبر از همان منبعی که حملات تیرماه انجام شده بود، مجددا در معرض حمله قرار گرفته است.
در واکنش به این حملات، دولت آلبانی روابط دیپلماتیک خود با ایران را قطع کرد و سفیر و دیپلماتهای ایرانی را اخراج کرد.
همزمان سازمان پیمان آتلانتیک شمالی، «ناتو»، نیز در بیانیهای مسئولیت این حملات را متوجه ایران دانست و بر لزوم همکاری با آلبانی عضو این پیمان تاکید کرد.
The Hunter Becomes the Hunted. the Head of Shahid Kaveh's "Intelligence Team 13" #IRGC #cyber unit. ' Reza Salarvand ' "رضا سالاروند". @IranIntl @NarimanGharib @artare_ir #CyberSecurity #CyberAttack #dataleak #databreach #APT #Iran pic.twitter.com/lCLTYyviaa
-- 3ackd0or (@3ackd0or) September 13, 2022
آمریکا هم تهدید کرد حمله سایبری ایران را بر پایه ماده 5 این پیمان که اقدام علیه یک کشور عضو، اقدام علیه همه اعضاست، تلقی خواهد کرد.
سازمان امنیت سایبری آمریکا، سال 2021 اعلام کرد گروههای هکری مورد حمایت جمهوری اسلامی از حفرههای امنیتی «مایکروسافت اکسچنج» و «فرانتیر» برای نفوذ به شبکه یک شهرداری و یک بیمارستان کودکان استفاده کردهاند.
به گفته پژوهشگران امنیت سایبری، شیوه هکرهای وابسته به سپاه مشابه روش هکرهای کرهشمالی است و این کشور رقیب هکرهای حکومتی جمهوری اسلامی در اخاذی از سازمانهای غربی است.