Saturday, Apr 26, 2025

صفحه نخست » انفجار مهیب در بندر شهید رجایی + جزئیات

fooribanner.jpg

تعداد کشته‌های انفجار بندر رجایی به ۲۸ نفر افزایش یافت

وزارت بهداشت: ۷۲۹ نفر از مصدومان حادثه بندرعباس ترخیص شدند / ۳۵۷ نفر بستری هستند / ۲۱ نفر در ICU بستری‌اند / ۵ نفر هم سوختگی بالایی دارند

صداوسیما گزارش داد که تعداد کشته‌های انفجار در بندر رجایی بندرعباس به ۲۸ نفر افزایش یافته است. با گذشت ساعت محلی به وقت ایران از ۸ صبح، تصاویر مستقیم از محل حادثه بندر رجایی نشان می‌دهد عملیات نیروهای آتش‌نشانی برای خاموش کردن آتش همچنان ادامه دارد.

هم‌زمان رییس سازمان امداد و نجات هلال احمر گفت انتقال همه مجروحان انجام شده است.

آتش‌سوزی بندر رجایی هنوز مهار نشده و صداهای انفجار همچنان ادامه دارد

به گزارش رسانه‌های ایران، با روشن شدن آسمان، عملیات مهار آتش در بندر رجایی همچنان ادامه دارد و آتش در این منطقه هنوز خاموش نشده است. گزارش‌های رسانه‌های ایران همچنین از انفجارهای «کوچک» در بندر رجایی به دلیل سقوط کانتینرها خبر می‌دهند. همچنین پرواز هواپیماهای آب‌پاش بر فراز بندر رجایی برای خاموش کردن آتش همچنان در ساعات اولیه روز یکشنبه ادامه دارد. با ادامه آتش‌سوزی، توده‌ای گسترده از دود همچنان در آسمان بندرعباس در حال گسترش است.

بر اساس گزارشی که شبکه سی‌ان‌ان پیش‌تر منتشر کرده بود، در بهمن‌ماه امسال کشتی «گلبن» حامل حدود هزار تن پرکلرات سدیم - ماده‌ای کلیدی در تولید پیشران جامد موشک‌های بالستیک - وارد آب‌های بندرعباس شده بود. این ماده شیمیایی در صنایع موشکی ایران، به‌ویژه برای موشک‌های خیبرشکن و حاج قاسم، کاربرد حیاتی دارد.

نیویورک‌تایمز: انفجار بندر رجایی ناشی از پرکلرات سدیم، از ترکیبات سوخت جامد موشک‌ بود

روزنامه نیویورک‌تایمز به نقل از یک فرد مرتبط با سپاه پاسداران که نخواسته نامش به دلیل مسائل امنیتی منتشر شود، گزارش داد انفجار بندر رجایی ناشی از ماده‌ پرکلرات سدیم بوده که یکی از ترکیبات اصلی سوخت جامد موشک‌ها به شمار می‌رود. خبرگزاری آسوشیتدپرس هم به نقل از شرکت امنیتی دریایی امبری گزارش داد که انفجار‌ها در بندر رجایی در بندرعباس، ناشی از حمل نادرست محموله‌ای از سوخت جامد مورد استفاده در موشک‌های بالستیک بوده است. به گفته امبری، این بندر در ماه مارس محموله‌ای از «سوخت موشکی پرکلرات سدیم» دریافت کرده بود. این سوخت بخشی از محموله‌ای بود که طبق گزارش فایننشال تایمز در ماه ژانویه، توسط دو کشتی از چین به ایران ارسال شده بود.

ایران‌اینترنشنال - برخی کاربران رسانه‌های اجتماعی، انفجار در بندر رجایی را با انفجار در بندر بیروت در سال ۲۰۲۰ مقایسه کردند.

علت انفجار در بندر بیروت ذخیره دو هزار و ۷۵۰ تُن آمونیوم نیترات بود که به مدت شش سال در گمرک بدون ایمنی کافی نگهداری شده بود.

مجتبی امانی، سفیر جمهوری اسلامی در لبنان گفت این انفجار بسیار کوچک‌تر از انفجار بندر بیروت است و قابل مقایسه با آن نیست.

ویدیوهای منتشرشده حاکی است شیشه‌های یک هنرستان در بندرعباس با وجود فاصله ۲۵ کیلومتری تا محل انفجار در بندر رجایی، شکسته است.



Copyright© 1998 - 2025 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie Policy