Wednesday, May 21, 2025

صفحه نخست » آماده‌سازی برای نوشیدن جام زهر

roostayee.jpgنوشیدن جام زهر با ممنوع شدن غنی سازی آغاز شد!

فرزانه روستایی

خیلی سخت نیست. دست کشیدن از غنی سازی که بخاطرش زنهای سرزمین ما را شبگرد کردید جوانان را بیکار معتاد و دزد، پدران را شرمنده خانواده و مادران را دستفروش کردید و همه تحصیلکرده ها را از ممکلت فراری دادید و متوسط نمره امتحان دانش آموزان استان های کشور به زیر ده رسید.

خیلی سخت نیست بستن درهای لعنتی مراکز غنی سازی فوردو و نطنز که جز فقر و نداری و حسرت خوردن میوه و گور خوابی و پشت بام کرایه ای خوابی چیزی به ما نیافزود. گل گرفتن در تاسیسات غنی سازی خیلی سخت نیست ما هم به آهستگی پذیرفتیم که بیشتر مسئولان و مقام های لشگری و کشوری لات و چاقوکش و گشنه و دست کج یا لواط کار باشند و خدا هم نتواند آنها را از پست هایشان جدا کند، مانند امام جمعه تهران و روباهی به نام کاظم صدیقی.

من هم نفهمیدیم چگونه می شود که شرکت بیمه گوشت وارد می کند، گاوداری موسسه مالی می زند، در مصلی نمایشگاه می گذارند، و در دانشگاه نماز جمعه می خوانند اما شد. ما هم نفهمیدیم چطور پیروان و رفقا و خواهران و جمع کثیری از برادران رزمنده و جانبازان و اسرااز نسل جنگ و انقلاب و از پیروان غلام کویتی پور به یکباره میلیاردر و ماینرکار شدند رمز ارز استخراج می کنند و برق خوار هستند. نمی دانیم چه شد اما اتفاق اقتاد.

نمی دانیم چه شد و چه کسانی توافق و در کشور تقسیم کار کردند تا بلوچ ها حمال سوخت بر سپاه شوند و کردها کولبر شرکت های مافیای پشت پرده.
غنی سازی برای حفظ پرستیژ اسلامی آخوندها خوب بود، هر چند امروز باید از آن دست بکشند، البته ما هم نفهمیدیم چه شد که بسیج و سپاه چند صد موسسه بانکی مالی زدند و بعد اعلام ورشکستگی کردند و تادیه پول های مردم که به فنا رفته بودند افتاد گردن بانک مرکزی. آفرین به هوش کسی که که چنین طرح و نقشه بی دردسر و امنی را برای غارت خرده اموال طبقات پایین دست را کشید.

صد هزار مرتبه آفرین هم به بانک آینده و علی انصاری و آنهایی که پشت او و مال های بزرگ هستند. چندین هزار میلیارد تومان اعتبار دریافت کردند، همه را به شرکت های زیر پوشش بانک آینده وام دادند. پول ها ناپدید شد و الان اصرار دارند بانک آینده منحل شود تا بدهی های بانک أینده گردن بانک مرکزی بیفتد.

ترک غنی سازی بالاخره روزی رخ می داد. هرچند جواد ظریف و باند نیویورکی ها هیچوقت به مردم نگفتند که غنی سازی در ایران امکان پذیر نیست چون مسئولان ما بدون استثنا همگی اول حرف می زنند و اطلاعات حساس را لو می دهند و بعد فکر می کنند. و این را هم نگفتند که احتمالا پروژه هسته ای ایران همان پوشش لازم برای اداره کشور به شیوه استالین و ژنرال های آرژانتین بود که ظاهرا الان دیگر لو رفته است. روسها پشت پرده از اتمی شدن حمایت کرد ند و همه فرصت ها را خوب دوشیدند. موساد مسئولان رده میانی را خریدند و چینی ها در همه سوراخ ها تخم گذاری کردند و هر آنچه را که مشتری نداشت با وساطت مقام های دولتی وارد بازار ایران کردند. از بنجل ترین قطعات ماشین تا تاسیسات پالایشگاهی. باور کنید اینقدر که چینی ها و روسها بواسطه مسئولان سپاهی و مکتبی کشور ایران را دوشیده اند ترامپ سعودی ها را ندوشیده است.

ما هم نفهمیدیم چه شد که پس از این همه دستاورد غنی سازی، یکهویی فرزندان فردوسی و خیام و رودکی کارشان به جایی رسید که پیج و مهره های میله های اتوبوس، دریچه های فاضلاب، تیر چراغ برق و حتی تابلو راهنمایی دزد شدند. کار به جایی کشیده است که لبه های سیمانی پل را با پتک می کوبند و میله های آهنی وسط آن را بر می دارند.ما هم نفهمیدیم چه شد که فروش کلیه و قرنیه و مغز استخوان و بچه فروشی اینقدر رواج پیدا کرد، اما رواج پیدا کرد.

وقتی قرار است غنی سازی تعطیل شود و همزمان صدها میلیارد دلار تاسیسات را گل بگیرند که با پول مردم ستم دیده ایران ساخته شد به یاد می آوریم ما هم باور نمی کردیم روزی از راه برسد که به هفتاد سال پیش بازگردیم و برق نداشته باشیم. آب هم نداشته باشیم و یک وزیر وقیح پررو از آن ریشوهای دوآتشه به تمسخر به مردم بگوید برق نیست به فکر آفتابه و بادبزن و چراغ زنبوری باشید!

خیلی سخت است ببینی صدها میلیارد دلاری که برای غنی سازی صرف کردید دود هوا شود. ما هم فکر نمی کردیم روزی چنان خفقان سیستماتیکی کشور را بردارد که شایع شده است حدود ۱۶ درصد همه تولید برق کشور را وی پی ان ها و فیلترشکن ها می خورند.
نگران نباشید.


سکته هم نکنید.


۲۵۰۰ سال غنی سازی نداشتیم این چند سال هم روش. تنها مشکل این است که تعطیلی غنی سازی همان نوشیدن جام زهر است که ده یا ۱۵ سال پیش هم قابل سر کشیدن بود تا این همه فاجعه در ایران شکل نگیرد!؟

:::



Copyright© 1998 - 2025 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie Policy