پنجشنبه 22 تیر 1391   صفحه اول | درباره ما | گویا


گفت‌وگو نباشد، یا خشونت جای آن می‌آید یا فریبکاری، مصطفی ملکیان

مصطفی ملکیان
ما فقط با گفت‌وگو می‌توانیم از خشونت و فریبکاری رهایی پیدا کنیم. در جامعه هر مساله‌ای از سه راه رفع می‌شود، یکی گفت‌وگوست، یکی خشونت و دیگر فریبکاری. اگر در جامعه گفت‌وگو تعطیل شود دو رقیبی که جای آن را می‌گیرند، خشونت و فریبکاری هستند ... [ادامه مطلب]


بخوانید!
پرخواننده ترین ها

پس از ۴۶ روز از اعتصاب غذا وضعيت جسمانی محمدصديق کبودوند رو به وخامت است

اعتصاب محمدصديق کبودوند، زندانی سياسی و فعال حقوق بشر در حالی وارد چهل و ششمين روز خود می‌شود که وضعيت حاد و نامساعد وی به دليل عفونت شديد کليه‌ها و درد پروستات و ناراحتی‌های تنفسی لحظه به لحظه به مرحله حساس‌تری می‌رسد.



تبليغات خبرنامه گويا

[email protected] 


آخرين خبرها از وضعيت جسمانی «کبودوند»

پدر حقوق بشر کردستان که نزديک به پنج سال تمام است در زندانهای جمهوری اسلامی بخاطر احقاق حقوق مردم کردستان و نيز فعاليتهای فرهنگی و تاسيس روزنامه ی «پيام کردستان» ، بسر ميبرد از لحاظ وضعيت جسمانی در بدترين وضع قرار دارد.
طبق گزارش فعالان حقوق بشر و نيز نهادها و سازمانهای مدنی «آقای کبودوند» در خلال روزهای حبس و بويژه تحمل هفت ماه آزگار در سلول انفرادی ، سلامتی ايشان به طور جدی در معرض خطر قرار گرفته است.
ايشان که پيش از دوران حبس سابقه ی هيچگونه بيماری ای نداشته اند بعلت فشارهای وارده و نيز
سوء تغذيه و شرايط طاقت فرسای محيط زندان و معالجه های فرماليته و سرپايی به ناراحتی هايی همچون درد کليه ، فشارخون ، سرگيجه های متوالی و مشکل پروستات مبتلا شده است.
در يکی از موارد مربوط به ژانويه سال۲۰۰۹ماموران رژيم ،کبودوند را با دستبند و تحت الحفاظ به شيوه ای نامناسب و اهانت آميز به بيمارستان قلب برده بودند و عليرغم ضرورت بستری و آزمايشات بيشتر ، نامبرده را خودسرانه به سلول انتقال داده بودند.
پيشتر سازمان»گزارشگران بدون مرز» بارها به وضعيت نامطلوب جسمانی کبودوند اشاره کرده اند و در يکی از اعلاميه هايشان به اين شکل نگرانی شديد خويش را ابراز داشته بودند
«محمدصديق کبودوند به درمان فوری نياز دارد نه تاييد يازده سال زندان.حقوق اوليه اين روزنامه نگار از جمله حق درمان و ملاقات از سوی مقامات قضايی-امنيتی پايمال ميشود.مسولان جمهوری اسلامی مسئول سلامت زندانيان هستند.محمد صديق کبودوند نياز فوری پزشکی در خارج زندان دارد».
جدای از اين بر طبق وبسايت «سازمان حقوق بشر کردستان» در نوامبر ۲۰۱۰ آقای کبودوند برای دومين بار در طول تنها يکماه بر اثر فشارها وشکنجه های بازجويان زندان دچار حمله ی عصبی شده بود.اين حمله همراه با نابينايی موقت و وفشارهای روحی و جسمانی بوده است.ماموران رژيم طبق معمول برای فريب افکار عمومی او را به بهداری زندان «اوين» انتقال داده و پس از نيم ساعت بدون هيچگونه معالجه ای نامبرده را به بند برگردانده بودند.
عليرغم وضعيت نابسامان کبودوند مقامات حکومت اسلامی ايران و در راس آنان «جمشيدی» سخنگوی قوه ی قضاييه در گفتگويی با رسانه های داخلی، وضعيت نامبرده را مساعد توصيف کرده و بيماری ايشان را در حد آنفلوآنزا و درد عادی کليه دانسته اند.به زعم سخنان ايشان ، دکتر متخصص از مرخصی استعلاجی و فوری کبودوند حرف به ميان آورده اند که با مخالفت شديد معاون دادستان و اطلاعات قرار گرفته است.
وضعيت سلامتی ايشان بعد از نزديک به ۴۵ روز اعتصاب غذا وارد مرحله ی بحرانی و قابل تاملی شده است.
آقای کبودوند قبل از اين اعتصاب چندين بار ديگر هم دست به اعتصاب زده است.دفعه ی پيش برخلاف گفته ها و وعده های مسولان زندان که اطمينان داده بودند درصورت شکستن اعتصاب ، ايشان ميتوانند به مرخصی بروند ولی بعد از چند روز به نامبرده اعلام کردند با درخاست مرخصی اش موافقت نشده است.
اعتصاب جديد کبودوند که از روز ششم خرداد امسال شروع شده تابحال در سخترين شرايطی که برای يک زندانی ممکن است تصور شود ادامه يافته است و در اين بين حمايت و پشتيبانی بين المللی از اين حرکت ايشان کماکان ادامه دارد.
اين اعتصاب بعلت آن بود که مسولان رژيم با درخاست ديدار و ملاقات ايشان با پسرش «پژمان» که او هم به سرطان خون مبتلاست را رده کرده بودند.
اعتصاب جسورانه و دليرانه ی کبودوند در حالی وارد چهل و ششمين روز خويش ميشود که وضعيت حاد و نامساعد نامبرده بخاطر عفونت شديد کليه ها و درد پروستات و ناراحتی های تنفسی لحظه به لحظه به جاهای حساستری ميرسد.
در صورت عدم پاسخ فوری و قاطع مسولان رژيم متاسفانه بار ديگر ما شاهد از دست دادن يکی از فرزندان اين خاک و بوم و يک قهرمان انسانی وملی خاهيم بود.

کميته ی دفاع از کبودوند - سوئد


ارسال به بالاترین | ارسال به فیس بوک | نسخه قابل چاپ | بازگشت به بالای صفحه | بازگشت به صفحه اول 



















Copyright: gooya.com 2016