شنبه 27 خرداد 1391   صفحه اول | درباره ما | گویا


بخوانید!
پرخواننده ترین ها

انتقاد معاون قوه قضائیه از ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز

معاون قوه قضائیه در پاسخ به اینکه چرا دستگاه قضا می خواهد در بحث قاچاق کالا و ارز بیشتر وارد شود، گفت: قوه قضائیه می گوید باید ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز یک بازنگاه در فلسفه وجودی اش داشته باشد زیرا این ستاد با همکاری سه قوه می تواند موفق شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سیدابراهیم رئیسی صبح شنبه در نشست خبری با بیان اینکه قانون جدید مبارزه با قاچاق کالا و ارز بزودی ابلاغ می شود، گفت: اگر قوه قضائیه بخواهد آمار پرونده های قاچاق کالا و ارز را بدهد بسیار بلند است. به نیروی انتظامی هم مراجعه کنید، آمار بلندی می دهد حالا بیایید و سطح بازار را با آمارها مقایسه کنید.
وی گفت: سخن اینجاست که غیر از آمار به افرادی که دستگیر می شوند چندین برابر آن کالای قاچاق در بازار دیده می شود و بخش اندکی از کالای قاچاق تحویل قوه قضائیه می‌شود و این تولید ملی را تهدید می کند.

معاون اول قوه قضائیه گفت: 10 سال قبل مقام معظم رهبری گفتند باید جایگاهی تشکیل شود تا هر سه قوه در ستادی با این پدیده مبارزه کنند برای همین ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز تشکیل شد، ولی ستاد باید فعال تر عمل کند تا جایی که برای قاچاقچی صرف نکند که قاچاق کند.

وی گفت: این ستاد باید قویتر عمل کند و به اهداف خود نزدیکتر شود.

حجت الاسلام رئیسی در ادامه با اشاره به اتمام دادگاه 33 متهم پرونده فساد مالی گفت: اراده دستگاه قضا این بود که این پرونده علنی رسیدگی شود. آخرین دفاعیات 33 متهم به اتمام رسید و بزودی حکم دادگاه صادر می شود ولی 6 متهم دیگر هنوز دادگاهی نشده اند و پرونده های آنها در دادسرا به اتمام رسیده است. امیدواریم حکم دادگاه برای عموم مردم آرام بخش باشد.



تبليغات خبرنامه گويا

advertisement@gooya.com 




معاون اول قوه قضائیه در پاسخ به اینکه برخی از متهمان در دادگاه گفتند که به سازمان بازرسی و بخشی از قوه قضائیه رشوه داده اند، آیا آنها محاکمه می شوند، گفت: نباید به اظهارات بدون سند بسنده کرد ولی ما در تمام سطوح پرونده را رسیدگی کرده ایم.

وی در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه چرا شکایت مجلس از برخی دستگاهها و دولت رسیدگی نشده است، گفت: قطعا این شکایات رسیدگی شده، ولی برخی از این پرونده‌ها غیرعلنی برگزار می شود و حکم آنها را نمی توانیم اعلام کنیم.


ارسال به بالاترین | ارسال به فیس بوک | نسخه قابل چاپ | بازگشت به بالای صفحه | بازگشت به صفحه اول 



















Copyright: gooya.com 2016