شنبه 9 فروردین 1393   صفحه اول | درباره ما | گویا

گفت‌وگو نباشد، یا خشونت جای آن می‌آید یا فریبکاری، مصطفی ملکیان

مصطفی ملکیان
ما فقط با گفت‌وگو می‌توانیم از خشونت و فریبکاری رهایی پیدا کنیم. در جامعه هر مساله‌ای از سه راه رفع می‌شود، یکی گفت‌وگوست، یکی خشونت و دیگر فریبکاری. اگر در جامعه گفت‌وگو تعطیل شود دو رقیبی که جای آن را می‌گیرند، خشونت و فریبکاری هستند ... [ادامه مطلب]


بخوانید!
پرخواننده ترین ها

ایران در سال ٩٣ بزرگ‌ترین ذخیره‌کننده گاز خاورمیانه می‌شود

مسعود سامی‌وند - رادیو فرانسه

مدیرعامل شرکت ذخیره‌سازی گاز طبیعی، اعلام کرد: با راه‌اندازی دومین طرح ذخیره‌سازی گاز "شوریجه" در سال ٩٣، ایران به بزرگ‌ترین کشور ذخیره‌کننده گاز خاورمیانه و یکی از پنج کشور بزرگ دارنده مخازن زیرزمینی برای ذخیره‌سازی گاز طبیعی تبدیل می‌شود.

مسعود سامی‌وند افزود: با راه‌اندازی کامل این طرح، حجم برداشت گاز از مخازن زیرزمینی به حدود 30 میلیون متر مکعب در روز افزایش می‌یابد. بنابراین با بهره برداری از تأسیسات پالایشگاهی و بخش بالادستی طرح ذخیره سازی گاز "شوریجه" خراسان، حدود 20 میلیون متر مکعب به ظرفیت پالایشگاهی و ذخیره سازی گاز افزوده خواهد شد.

مسعود سامی‌وند با اشاره به طراحی، ساخت، نصب، راه‌اندازی و بهره برداری از دو مجتمع ذخیره سازی "سراجه" و "شوریجه" توسط این شرکت گفت: شرکت ذخیره سازی گاز طبیعی، با تکیه بر توان داخلی توانست تمامی مراحل طراحی تا بهره برداری از دو مجتمع ذخیره سازی سراجه و شوریجه را با صرف حداقل زمان و هزینه به اتمام رساند.



تبليغات خبرنامه گويا

[email protected] 


مسعود سامی‌وند، در گفتگو با "ایلنا"، با اشاره به اینکه در زمستان امسال روزانه بین 9 تا 10 میلیون متر مکعب گاز طبیعی از طرح ذخیره سازی سراجه قم برداشت و به شبکه سراسری تزریق شد افزود: با توجه به سرمای شدید و زمستان طولانی امسال این میزان که معادل 67درصد مصرف گاز در استان گیلان است، کمک شایانی به شبکه توزیع گاز کشور نمود.

مدیرعامل شرکت ذخیره‌سازی گاز، همچنین از ارزیابی 220 مخزن برای ذخیره‌سازی گاز در کشور خبر داد و گفت: در حال حاضر بخش عمده‌ای از فعالیت‌های شرکت ذخیره‌سازی گاز طبیعی به مطالعات امکان‌سنجی و پژوهش اختصاص یافته است و در این راستا شناسایی و غربالگری میادین غرب ایران به‌منظور تبدیل به ذخائر گاز طبیعی پایان یافته است.

مسعود سامی‌وند بابیان اینکه هم اکنون مطالعات اکتشافی در ساختار نمکی "نصر‌آباد" در حال اجرا است افزود: با توجه به اینکه کشورهای محدودی دارای فناوری و دانش روی مخازن گنبدهای نمکین هستند، این شرکت با کسب دانش روی مخازن هیدروکربنی و مخازن نمکین تلاش می‌کند به یک شرکت دانش‌بنیان تبدیل شود.

از جمشید اسدی- اقتصاددان مقیم فرانسه، پرسیدم این ذخایر چگونه انجام می گیرد و چه امتیازاتی می تواند برای ایران داشته باشد ؟


ارسال به بالاترین | ارسال به فیس بوک | نسخه قابل چاپ | بازگشت به بالای صفحه | بازگشت به صفحه اول 
Copyright: gooya.com 2016