-تسنیم مینویسد ماموریت «ربات غواص» رصد و شناسایی زیر کشتیها و دکلهای نفتی است و ربات «نافذا» متلاشی کننده بمب و تله انفجاری و بستههای انفجاری است.
-عباس نیلفروشان معاون عملیات سپاه: «ابزارهای امنیتی برای واردات قابل اعتماد نیستند... رویکرد جدید رژیم صهیونیستی نبرد در فضای خاکستری و امنیتی است... انشاالله در آینده از لشکرهای رباتیک خطشکن در حوزه نبرد زمینی نیز بهرهمند خواهیم شد».
-حسین سلامی فرمانده سپاه پاسداران: «ما مرزهای فناوری مدرن را پشت سرگذاشتیم».
کیهان لندن - واحد مهندسی و پدافند غیرعامل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی دوشنبه ۲۹ شهریور در مراسمی با حضور فرمانده کل سپاه از ادوات و تجهیزاتی مربوط به «چک و خنثی سازی بمب» و یک «ربات غواص» به اسم «یونس» رونمایی کرد.
به گزارش «تسنیم» ماموریت «ربات غواص» رصد و شناسایی زیر کشتیها و دکلهای نفتی است. از دیگر تجهیزات که در این نمایشگاه رونمایی شده یکی هم «ربات قاسم» است که مأموریت آن شناسایی انواع مواد منفجره و آنالیز میدانی آن و شناسایی مواد مخدر است.
عباس نیلفروشان معاون عملیات سپاه با تأکید بر اینکه «آنچه رونمایی شد در حوزه جنگ نیمه سخت و امنیتی است» گفت: «لازم بود سپاه در اینحوزه نیز به خودکفایی برسد. ابزارهای امنیتی برای واردات قابل اعتماد نیستند زیرا کشورهای متخاصم یا اینتجهیزات را به ما نمیفروشند یا با اعمال تغییراتی میتوانند سطح حساسیت این دستگاهها را کاهش داده تا در زمان لازم بتوانند مواد و بستههای انفجاری را وارد کشور کنند.»
او تأکید کرد: «اهمیت این دستگاهها این است که ضریب امنیتی مبادی ورودی کشور و همچنین اماکن ما را بالا برده است بهخصوص در مقابل رویکرد جدید رژیم صهیونیستی که از نبرد سخت با ما نا امید شده است و به سمت نبرد در فضای خاکستری و امنیتی رفته است.» نیلفروشان افزود: «انشاالله در آینده از لشکرهای رباتیک خطشکن در حوزه نبرد زمینی نیز بهرهمند خواهیم شد.»
حسین سلامی فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز در سخنانی گفت: «آرزوی ما این بوده است که عرصههای مدرن فناوری را فتح کنیم و فاصله بین نیاز و فناوری را کشف کنیم و این یک استراتژی مسلط ماست... ما مرزهای فناوری مدرن را پشت سرگذاشتیم... کمتر در عرصه مهندسی و تخریب و انفجارات شاهد دستاوردی بودیم اما بهناگاه جرقه یک خودکفایی و میل به شکوه در این عرصه در ذهن دانشمندان زده شد.»
رونمایی از رباتهایی با قابلیت خنثیسازی بمب و «بستههای انفجاری» و تأکید بر اینکه این تجهیزات بر اساس رویکرد جدید اسرائیل در «فضای خاکستری» و امنیتی ساخته شده مبهم است به این سبب که غیرمستقیم به احتمال افزایش بمبگذاری داخل ایران اشاره دارد و اتفاقاً سابقه نظام در انجام عملیات تروریستی و انداختن مسئولیت آن به گردن «دشمنان» و «منافقان» سابقه طولانی دارد.
رؤسای جمهوری کشور از کجا دکترا گرفتند؟