ایران وایر - جنجالها بر سر سخنان یک کارشناس صدا و سیمای جمهوری اسلامی درباره زندگی علی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی در کانکس، با اظهارات عبدالله گنجی، مدیر مسوول روزنامه همشهری وارد مرحله تازهای شد.
عبدالله گنجی، روزنامهنگار اصولگرا، روز یکشنبه ۲۹ خرداد در صفحه توییتر خود مدعی شد: «اینکه رهبر جمهوری اسلامی حدفاصل سالهای ۱۳۶۹-۱۳۷۲ در کانکس زندگی میکردند صحت دارد حتی بله برون با خانواده آیت الله خوشوقت برای فرزندشان هم در همین کانکس انجام شده است.»
ادعای اقامت علی خامنهای در کانکس اولین بار روز چهارشنبه ۲۵ خرداد در یک برنامه تلویزیون جمهوری اسلامی مطرح شد.
در این برنامه، کارشناس برنامه تلویزیونی «هاشور» که از شبکه افق صدا و سیما پخش می شود، مدعی شد رهبر کنونی جمهوری اسلامی پس از رسیدن به مقام رهبری، چند سالی در کانکس زندگی میکرد.
👈مطالب بیشتر در سایت ایران وایر
چندی بعد، محمد هاشمی رفسنجانی، برادر اکبر هاشمی رفسنجانی به ادعای یک کارشناس صدا و سیما درباره اینکه علی خامنهای در چند سال ابتدای رهبری در کانکس زندگی میکرد واکنش نشان داده و گفت: بنده اصلاً به یاد ندارم که رهبری در کانکس زندگی کرده باشد.
محمد هاشمی رفسنجانی، رئیس اسبق صداوسیما، به دیدبان ایران گفت: درست است آنموقع زیاد شرایط کشور خوب نبود اما نمیتوانم بپذیرم که رهبری در کانکس زندگی میکردند.
در همین رابطه، خبرگزاری فارس هم مدعی بازخوانی خاطرهای از محمدحسین خوشوقت، فرزند آیت الله خوشوقت در مورد مراسم ازدواج دختر آیتالله و پسر رهبر جمهوری اسلامی در منزل خامنهای شده است.
بر اساس خاطره نقل شده در فارس، «این مراسم در یک خانه پیش ساخته ساده برگزار شد! منزل مقام معظم رهبری در همین کانکس بود! غرب منطقه ریاست جمهوری در خیابان آذربایجان، یک فضای خالی بود که در آن جا با کانکس یک ساختمان یک طبقه ای درست کرده بودند. محل کار مقام معظم رهبری هم در همین سازه قرار داشت.»
برادر عروس رهبر جمهوری اسلامی همچنین گفته: «داخل کانکس نشسته بودیم؛ ناگهان یک صدای تکان دهنده از سقف فلزی به گوشمان رسید که همه جا خوردیم. یک میوه کاج رها شده بود و روی سقف فلزی کانکس افتاده بود. پیش خود گفتم، این سازه، در عین سادگی بیش از حد، نا ایمن هم هست. نکند خدای ناخواسته، اتفاقی برای رهبری و خانوادهشان بیفتد!»
این اظهارات در حالی مطرح میشود که خبرگزاری رویترز در سال ۲۰۱۳ گزارشی تحقیقی را منتشر کرده که به نوشته آن آیتالله خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی، نظارت بر سازمانی را به نام «ستاد اجرایی فرمان حضرت امام» برعهده دارد که میزان داراییهای این سازمان در آن زمان «بالغ بر ۹۵ میلیارد دلار» تخمین زده میشد.