طبیعتا انسان های آزاده و دموکرات نباید از تعطیلی یک رسانه خوشحال باشند مگر آنکه آن رسانه بصورت مزورانه ای علیه آزادی و دموکراسی عمل کند. این ادعایی است که بسیاری از مخالفان رژیم در فضای مجازی در مورد صدای آمریکا و رادیو فردا ( و همچنین برخی دیگر از رسانه ها) مطرح می کنند و مدعی می شوند این دو رسانه که با پول مالیات دهندگان آمریکا اداره می شوند در حقیقت بنگاه تبلیغاتی اصلاح طلبان صادراتی رژیم است که به عنوان یکی از منابع "فاند" و درآمد برای بسیاری از اصلاح طلبان و طیف ملی مذهبی اهداف خودش را دنبال می کند. در فضای مجازی لیست طولانی از کارمندان, قراردادی ها, تحلیلگران و به اصطلاح کارشناسان و مهمانان همیشگی برنامه های مختلف این دو رسانه صوتی و تصویری منتشر شده است که تقریبا بیش از نود درصد آنها سالهای طولانی یار و یاور رژیم بوده اند, اما بعد از خروج از ایران در قالب منتقد و کارشناس و اصلاح طلب و غیره بلافاصله همکار این رسانه ها شده اند. بنابراین جشن و سرور مخالفان رژیم و ناشادی و غم میهمانان اصلاح طلب در فضای مجازی کاملا قابل درک است.
شگفتی آور است که به استثنای مهمانان و کارشناسان و مشتری های همیشگی ملی مذهبی به اصطلاح تحلیلگر, اکثریت مطلق ایرانیان مخالف رژیم از این اقدام دولت ترامپ استقبال کرده اند. یکی از آنها نوشته است: "این صدای امریکا نبود صدای خلق های تحت ستم در مبارزه با استکبار و امپریالیسم آمریکا بود". دیگری نوشته است: "صداي آمريكا براي مردم ايران نبود بيشتر شبيه صداي خامنه اي بود با بسته شدن صداي امريكا بيست سال زحمات خامنه اي براي نفوذ به اين مجموعه از بين رفت". یکی دیگر نوشته است: "دنیا دار مکافات است. كيانوش سنجري رو با پارتی بازی و بی رحمی از صدای آمریکا بیرون کردید و خودکشی کرد حالا ترامپ شما رو کلا از اونجا بیرون کرد. دست بالای دست بسیار است".
از آن سو میهمانان همیشگی این دو رسانه با انتقاد از این اقدام دولت ترامپ آن را "هدیهای بزرگ به دشمنان آمریکا" خوانده اند. یکی از آنها که میهمان ثابت ایران اینترنشنال نیز است به نقل از استیون کِیپِس، رئیس و مدیرعامل رادیو اروپای آزاد/ رادیو آزادی در توییتر (ایکس) می نویسد این عمل دشمنان را قوی تر و آمریکا را ضعیف تر می کند. دیگری که او نیز به عنوان کارشناس و تحلیلگر تردد حضوری روزانه و شبانه بین مثلث ایران اینترنشنال و رادیو فردا و صدای آمریکا دارد با لابه و زاری فغان سر می دهد و می نویسد: " بی نهایت متاسفم که ترامپ جریان اطلاعات آزاد را خاموش کرد و از شادی آنچه که وی "راست افراطی و نیمه افراطی" لقب می دهد شدیدا انتقاد می کند و آن را ضربهای بزرگ, کودتاوار و بیمقدمه و پرهزینه برای روزنامهنگاری ایرانی می خواند, و از بقیه اصلاح طلبان و ملی مذهبی ها و "همفکران" درخواست می کند تا از جان و نام خود مایه گذاشته و اجازه ندهند خاموشی و در پی آن فراموشی حاکم شود.
از روز یکشنبه در تلویزیون صدای آمریکا (از جمله بخش فارسی) تیزرهایی تکراری به جای برنامههای معمولی پخش میشود که به زبان انگلیسی می گوید: "صدای امریکا به عنوان منبعی قابل اعتماد و معتبر از اخبار خدمت خواهد کرد و سیاستهای ایالات متحده را بازتاب خواهد داد". اما در عمل تصمیم ایالات متحده خلاف این ادعا می باشد. حال سوال اساسی اینجاست که آیا تعطیلی این دو رسانه باعث تعجیل یا تاخیر سرنگونی رژیم خواهد شد؟ اکثریت مطلق کاربران مخالف در فضای مجازی معتقدند که تعطیلی رسانه هایی که ظاهرا براندازند اما در حقیقت جاانداز, باعث تسریع زوال نظام خواهد شد. آنها معتقدند در طی بیش از چهار دهه گذشته ملت های زیادی بدون داشتن این همه رسانه موفق به سرنگونی دیکتاتورها شدند و در عمل این نوع رسانه های باعث طولانی تر شدن عمر نظام شده است. حتی خیلی از آنها خواهان تعطیلی برخی دیگر از رسانه های وابسته به دولت های دیگر نیز شده اند. باید منتظر ماند و دید.

اندر مصائب نوروز، گیله مرد