چهارشنبه 21 مرداد 1388   صفحه اول | درباره ما | گویا


گفت‌وگو نباشد، یا خشونت جای آن می‌آید یا فریبکاری، مصطفی ملکیان

مصطفی ملکیان
ما فقط با گفت‌وگو می‌توانیم از خشونت و فریبکاری رهایی پیدا کنیم. در جامعه هر مساله‌ای از سه راه رفع می‌شود، یکی گفت‌وگوست، یکی خشونت و دیگر فریبکاری. اگر در جامعه گفت‌وگو تعطیل شود دو رقیبی که جای آن را می‌گیرند، خشونت و فریبکاری هستند ... [ادامه مطلب]


بخوانید!
پرخواننده ترین ها

علی لاريجانی: ادعای آزارجنسی بازداشت‌شدگان کذب است، فارس

خبرگزاری فارس: رئيس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اينکه برخی ادعاها درباره وضعيت بازداشت‌شدگان را پيگيری کرده است، گفت: موضوع آزار جنسی بازداشت‌شدگان کذب است و سياستمداران مراقب باشند مطالبی را که قبل از تحقيق به رسانه‌ها می‌کشانند دستاويز بيگانگان قرار می‌گيرد.

به گزارش خبرنگار امور مجلس خبرگزاری فارس علی لاريجانی رئيس مجلس شورای اسلامی در آغاز صحن علنی امروز چهارشنبه مجلس با بيان اينکه لازم می‌دانم چند نکته در شرايط حساس کشور که دارای اهميت است عنوان کنم، تصريح کرد: چند روز پيش نامه‌ای از طرف حجت‌الاسلام والمسلمين کروبی خطاب به هاشمی رفسنجانی نوشته و در رسانه‌ منتشر گرديد و هر چند در فضای افکار عمومی تکان‌دهنده بود و فورا در رسانه‌های بيگانه به آن پرداخته شد اما از نظر کار کميته ويژه بررسی حوادث اخير مجلس اين نکته از قبل مورد توجه قرار گرفته بود.
وی ادامه داد: از حدود يک ماه پيش در چند سايت اين نکته اشاره شده بود و ما لازم ديديم کميته مجلس موضوع را پيگيری کند و پس از طرح نامه کروبی از کميته درخواست نموديم که نتيجه بررسی شده را ارائه کند.
رئيس مجلس شورای اسلامی به گزارش اجمالی از کميته اشاره کرد که مشروح آن به شرح زير است:



تبليغات خبرنامه گويا

[email protected] 


در خصوص پيگيری وضعيت بازداشت‌شدگان پس از حوادث انتخابات کميته به صورت جدی پيگير موضوع شده و گزارش جامع آن در آينده نزديک نهايی خواهد شد اما آنچه که منتسب به آقای کروبی خطاب به رياست محترم مجلس خبرگان ارسال نموده است اعلام می‌گردد.
۱ ـ در بررسی‌های دقيق و جامع انجام شده از بازداشت‌شدگان از کهريزک و اوين هيچگونه موردی مبتنی بر آزار و تجاوز جنسی مشاهده نگرديده است.
۲ ـ اگر آقای کروبی مستنداتی از آزار و تجاوز جنسی به هيات ارائه دهد به طور جدی بررسی خواهد شد.
لاريجانی با اشاره به پيگيری موضوع افزود: موضوع آزار جنسی بازداشت‌شدگان کذب است و امری که مبتنی بر واقعيت نبوده چه سرو صدای به راه انداخته شد اين يک هشدار‌باش به سياست‌مداران است که مراقبت نمايد و در افکار‌عمومی مطالبی را قبل از تحقيق به سطح رسانه‌ها می‌کشانند تا دستاويز بيگانگان گردد.
وی خاطر نشان کرد: در ماجراهای بعد از انتخابات اشتباهاتی در بازداشتگاه کهريزک رخ داد که با پيگيری‌های انجام شده و دستورات حضرت‌آيت‌الله خامنه‌ای ( دامة‌برکاته) با متخلفين برخورد شده اما به هيچ وجه اين تخلفات از اين جنس نبوده است.
رئيس مجلس شورای اسلامی اين موضوع را نشان‌دهنده خود اصلاحی در نظام جمهوری اسلامی ايران دانست و گفت: رهبری نظام با نگاه نافذ و عادلانه همانگونه‌ای که با آشوب‌گران برخورد کردند دستور به برخورد با متخلفين را نيز داده‌اند و مجلس شورای اسلامی قدردان آن است.
لاريجانی افزود: اظهارات اخير وزير امور خارجه فرانسه و آمريکا در مورد حوادث بعد از انتخابات قدری شفاف‌تر انگيزه، حرص و ولع مداخله در امور ايران را نشان دادند و وزير امور خارجه اعلام کرد که درب سفارتخانه‌ها برای تمام تظاهر کنندگان ايرانی در حوادث اخير باز بوده است و تعجب آور است که اينگونه کشورها با اين بضاعت عقلانی چگونه داعيه‌داری اداره دنيا را در سر می‌پروراند شما درب سفارتخانه‌ را باز گذاشته‌ايد اما هيچ تظاهر‌کننده‌ای به آنجا رجوع کرد؟
وی با بيان اينکه البته اطلاعاتی از برخی عناصر عقب‌افتاده سرويس آنها به دست آمده است؛ اظهار داشت: اين يک نوع توهم است و نوع فراگير‌تر آن در سخنان وزير امور خارجه آمريکا متبلور شده است مبنی بر اينکه کارهای زيادی انجام داده‌ايم تا معترضين را واقعا قدرتمند نماييم و بر حمايت از اپوزسيون ادامه خواهيم داد.
لاريجانی با بيان اينکه واقعا فضاحت‌آور است که ديپلماسی کشور اين‌قدر فرصت‌طلبانه طراحی شده باشد، ادامه داد: حال شما که به قول خود کارهای زيادی در حمايت از اپوزسيون و برهم‌زدن امور ايران انجام داده‌ايد می‌توانيد قدرت خود را ارزيابی کنيد که اين کارهای زياد چقدر ارزش سياسی و اهميت داشته است؛ اين نمونه‌ای از وضعيت شما در دنيای امروز می‌باشد و ريشه اين عدم توفيق‌ها ديپلماسی بيمار‌گونه ايالت‌متحده و نفرت عمومی نسبت به تفرق تو‌خالی آنها دارد.
وی افزود: از طرف ديگر اين مطالب نيز بار ديگر زنگ‌های آگاهی بخش به سياست‌مداران به صدا در می‌آيد که مقام نخبگی هشدار سياسی نسبت به منافع ملی را ضروری می‌داند و هر چند گروه‌های سياسی به اين رفتار بيگانگان مزورانه حساسيت دارد اما توجه به اين امر ضروری است که دوز اختلافات وقتی رعايت نشود دشمنان ميهن مجال حيات می‌يابند.
رئيس مجلس شورای اسلامی گفت: از بطن سخنان متوالی رئيس‌جمهور آمريکا در ترکيه و مصر مبنی بر تغيير رويکرد آمريکا نسبت به مسلمانان طرح خارق‌العاده برای رژيم صهيونيستی زائيده شد که به دليل شدت بی‌مايگی سقط‌جنين گرديد و اين يک فکر خام است که دولت يهود ايجاد و فلسطينيان سرزمين‌های ۴۸ آواره شوند و فلسطينيان مهاجر تغيير تابعيت به کشور مقيم دهند.
لاريجانی خاطر نشان کرد: در اين صورت بيت‌المقدس مرکز اسرائيل می‌گردد و بهانه اختلاف گروه‌های فلسطينی منوط به اين امر می‌شود و برای شروع به طرح عربی و اسلامی تحت فشار قرار گيرد که با کشور صهيونيستی ارتباط برقرار کند چراکه هيچ کشور اسلامی و عربی مقابل ديدگان ملت خود دست به خيانت بزند و از طرف ديگر آيا با اين طرح آمريکا و اسرائيل راهی جزء انتفاضه برای ملت شجاع فلسطين فراهم نمی‌کند.
وی ادامه داد: به نظر می‌رسد ايالات متحده فرصت زيادی برای بازسازی چهره خود ندارد و در اين ۸ و ۹ ماه در پس الفاظ متفاوت اهداف موذيانه‌تری مشاهده شده که مطمئنا شرايط امنيتی منطقه را بی‌ثبات‌تر خواهد کرد.
رئيس مجلس شورای اسلامی با بيان اينکه رژيم صهيونيستی با طرح دولت يهود خود را در مقابل مخاطرات جدی‌تری قرار خواهد داد گفت: اسرائيل با دست خود هر فلسطينی را تبديل به يک نارنجک کرده و ممکن است ميليون‌ها فلسطينی را با فشار آواره کند اما دنيای امروز نظير چند دهه پيش نيست و با طرح و برنامه انگليس فلسطينيان را آواره کند.
وی در ادامه در خصوص کابينه دولت دهم اشاره کرد و گفت: استراتژی مجلس تحليل واقع‌بينانه از شرايط داخلی و خارجی همگرايی و مساعدت درست با دولت محترم است و در هفته گذشته با جلسات مختلف در مجلس و در رياست‌جمهوری که برگزار گرديد اين جلسات برای فهم شرايط دو قوه مفيد بود.
رئيس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اينکه آنچه در کانون مجلس درک می‌شود همکاری جهت تشکيل کابينه قوی است ادامه داد: تسلط بر وضعيت فعلی و حرکت با شکوه‌تر در جهت سند چشم‌انداز شرايطی از وزانت و نخبگی در کابينه جديد را رقم می‌زند و برای اينکه فرصت مجلس و دولت در معرفی کابينه و رأی اعتماد به نحوی مصروف شود وقت باطل نگردد و اختلاف نظر بلا وجه ايجاد نشود.
لاريجانی در ادامه افزود: رايزنی در مورد ليست وزرا قبل از معرفی و ارائه به مجلس انجام گردد و مجلس اين آمادگی را دارد که با توجه به معيارهای آماده شده و بررسی عملکردهای گذشته ارزيابی خود را در توفيق يا عدم توفيق اسامی مطروحه ارائه نمايد تا با همگرايی اعضاء هيات دولت حد‌نصاب خود به کمک مجلس شورای اسلامی برخوردار گردد.


ارسال به بالاترین | ارسال به فیس بوک | نسخه قابل چاپ | بازگشت به بالای صفحه | بازگشت به صفحه اول 



















Copyright: gooya.com 2016