پنجشنبه 20 آبان 1389   صفحه اول | درباره ما | گویا

بخوانید!
پرخواننده ترین ها

وضعیت سیستم فیلترینگ یکپارچه - آنتی ویروس قویتر از مک آفی تولید کردیم، مهر

مدیرعامل شرکت فناوری اطلاعات از اتمام فاز فنی پروژه سیستم فیلترینگ یکپارچه در این شرکت خبر داد و گفت: این پروژه در مرکز تحقیقات مخابرات ایران در حال انجام و عملیاتی شدن است و زمان عملیاتی شدن این پروژه باید از سوی این مرکز اعلام شود.

سعید مهدیون در پاسخ خبرنگار مهر در مورد آخرین وضعیت سیستم فیلترینگ یکپارچه که توسط زیرمجموعه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در حال انجام است گفت: وظایف شرکت فناوری اطلاعات در مورد این پرو‍ژه به اتمام رسیده است و این پروژه هم اکنون در مرکز تحقیقات مخابرات ایران در حال انجام است.




تبليغات خبرنامه گويا

[email protected] 




وی با بیان اینکه شرکت فناوری اطلاعات در مباحث مفهومی، محتوایی و فنی این پروژه فعالیت داشته است گفت: هم اکنون وظایف فناوری اطلاعات در این بخش به اتمام رسیده و مابقی پروژه از سوی دیگر شرکتها باید انجام شود.

مهدیون اضافه کرد: زمان عملیاتی شدن این پروژه باید از سوی مرکز تحقیقات مخابرات ایران به عنوان متولی این پروژه اعلام شود.

فناوری اطلاعات تا پایان سال شرکتی می ماند

مدیرعامل شرکت فناوری اطلاعات با بیان اینکه این شرکت تا پایان سال به صورت شرکتی اداره خواهد شد و به سازمان فناوری اطلاعات تبدیل نمی شود‌ با اشاره به تصویب اساسنامه سازمان فناوری اطلاعات ایران گفت: به دلیل نیمه کاره ماندن برخی پرو‍ژه ها و با توجه به اینکه شرکت فناوری اطلاعات از ابتدای امسال با ساختار شرکتی فعالیت کرده تا پایان سال این روند به همین ترتیب ادامه می یابد و فعالیت شرکت فناوری اطلاعات متوقف نمی شود.

وی با بیان اینکه سازمان فناوری اطلاعات در حال تعیین و تفکیک وظایف حاکمیتی و غیر حاکمیتی برای شروع به کار است ادامه داد: تکلیف پروژه های فناوری اطلاعات نیز پس از این مرحله مشخص می شود.

مهدیون با اشاره به اینکه شرح وظایف و اهداف سازمان فناوری اطلاعات باید به تصویب هیئت دولت برسد اضافه کرد: این وظایف به عهده گروه و مشاوران گذاشته شده است. چرا که دولت سه ماه برای تفکیک وظایف سازمان فناوری اطلاعات مهلت مقرر کرده است.

به گفته وی تمامی پروژه های شرکت فناوری اطلاعات بیشتر جنبه حاکمیتی دارد و پروژه ای که قابل واگذاری به بخش خصوصی باشد وجود ندارد.

تولید آنتی ویروس ایرانی بالاتر از مک آفی

مهدیون با اشاره به مسائل امنیت فضای تبادل اطلاعات و با تاکید بر اینکه 10 تا 15 درصد حجم بازار متعلق به نرم افزارهای امنیتی است گفت: هم اکنون آنتی ویروس ایرانی بسیار قوی در کشور داریم که تولید داخل است و حتی در بسیاری موارد در شناسایی بدافزارها از آنتی ویروس مک‌ آفی هم بالاتر قرار گرفته است.

مدیرعامل شرکت فناوری اطلاعات با اشاره به ضد بدافزار "ایمن" که نشان از توانمندی کشور در امر تولید نرم افزارهای امنیتی دارد خاطرنشان کرد: توانمندی کشور بیش از یک محصول است و بزودی شرکتهای دیگری هم در این عرصه وارد بازار خواهند شد.

وی در مورد آخرین وضعیت مرکز توسعه مدیریت اینترنت (متما) با بیان اینکه این مرکز یکی از ابزارهای اصلی مدیریت بر آدرس های اینترنتی (IP) است، ادامه داد: این مرکز به بهبود توسعه و ایمن سازی شبکه کمک می کند که آیین نامه آن تحت عنوان "چگونگی مدیریت IP در کشور" در نوبت تصویب سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی قرار گرفته است.

توضیحی درباره فیلترینگ یکپارچه

مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت پیش از این درباره سطح متفاوت خدمات برخی شرکتهای ارائه دهنده اینترنت در مورد دسترسی به سایتها گفت: براساس ماده 21 قانون جرایم رایانه ای فیلترینگ یکپارچه برای تمامی شرکتهای اینترنتی تعریف شده است و ISP ها این اجازه را ندارند که به دلخواه برای سایتی محدودیت و عدم محدودیت اعمال کنند.

وی ادامه داد: فیلترینگ یکپارچه در کل کشور و از مسیر "گیت وی" انجام می شود و تعیین سایتهایی که مشمول این طرح قرار می گیرند از سوی کمیته تعیین مصادیق خواهد بود و شرکت ارتباطات زیرساخت آن را اعمال می کند. برابر قانون نیز هر سرویس دهنده اینترنت موظف است که این موارد را اجرا کند.


ارسال به بالاترین | ارسال به فیس بوک | نسخه قابل چاپ | بازگشت به بالای صفحه | بازگشت به صفحه اول 



















Copyright: gooya.com 2016