احمد زيدآبادی: عبدالله نوری در حال بررسی شرايط برای ورود به عرصه انتخابات است، ايلنا
- ايجاد يک نيروی فعال و موثر در سطح جامعه دغدغه ما است
تهران- خبرگزاری کار ايران
دبيرکل سازمان دانشآموختگان ايران اسلامی(ادوارتحکيم وحدت) معتقد است با نزديکترشدن به فضای انتخابات آينده، از دست رفتن موقعيتها و افزايش مشکلات و نارضايتی عمومی، اعتماد به نفس اصولگرايان از دست خواهد رفت؛ اما همچنان انگيزه لازم جهت برون رفت از اين وضعيت ممکن است در ميان آنان وجود داشته باشد.
به گزارش خبرنگار"ايلنا"، احمدزيدآبادی با اشاره به اينکه اصلاحطلبان فرصت را برای تحول عميق از دست دادهاند، گفت: در حال حاضر ما خود را درگير يک سلسله مباحث بیربطی کردهايم که تنها در حوزه متافيزيک دستهبندی میشود اما در حوزه عينی، دولت مطابق با اراده خود عمل میکند.
وی در ادامه، از نبود يک يا دو حزب فراگير در کشور که مردم را برای شرکت در انتخابات بسيج کند، انتقاد وتاکيد کرد: در عينحالی که شهروند منتقد هستيم، اما در حال حاضر در فضايی هستيم که توان تحمل عيبها، انتقادها و افکار مخالف يکديگر را نداريم.
اين کارشناس مسائل سياسی، گفت: واکنش به انتقادات، ميزان دموکراتيک بودن هر جامعه را تعيين میکند و در اين شرايط در فضای سياسی و ميان احزاب، هيچ سازمان و گروهی نداريم که انتقادی از آن بشود اما هدف تخريب در آن وجود نداشته باشد.
وی سپس نسبت به گرفتاری فضای کشور، به بحران اخلاقی هشدار داد و گفت: در حالی که جنبش سياسی مقدمه اخلاقيات است اما در فضای کنونی، اذهان معطوف اين نکته است که" آيا با حفظ توازن قدرت و از راه برگزاری انتخابات عادی قادريم اخلاقيات از دست رفته را بازتوليد کنيم؟"
وی پيش بينی کرد: با نزديکتر شدن به فضای انتخابات آينده، از دست رفتن موقعيتها، افزايش مشکلات و نارضايتی عمومی، اعتماد به نفس اصولگرايان از دست خواهد رفت؛ اما همچنان انگيزه لازم جهت برونرفت از اين وضعيت ممکن است در ميان آنان وجود داشته باشد.
زيدآبادی ادامه داد: اگر نيرويی به صورت توده وار به عرصه وارد شود که در معادله قدرت نتوان از او چشم پوشی کرد؛ بر اين اساس میتوان گفت که انتخابات در اين عرصه نقش مهمی ايفا کرده است.
وی در تبيين ويژگیهای حاکميت و حاکم مطلوب، گفت: در اين نظام، حاکم بايد از جناحهای موجود درکشور شناخت لازم را داشته باشد؛ همچنين با دارا بودن قدرت مديريت ، مواضع شفاف و بهروزی اتخاذ کند و بيان مناسب در اعلام مواضع، ايستادگی در کارنامه و موقعيت لولايی داشته باشد.
اين فعال سياسی ادامه داد: مواضع چنين شخصی، در عين حالی که قابل طرح است؛ بايد مورد قبول نيروهای اصلاح طلب و تحولخواه باشد و بر اساس ارزيابیهای ما، نوری چنين ويژگیهايی را دارد و سلامت شخصيت او برای ما محرز است.
وی با بيان اينکه در مورد قبول کانديداتوری با شخص نوری رايزنیهايی ترتيب داده شده است، تصريح کرد: او درحال حاضر هيچ صحبتی برای مخالفت با حضور خود عنوان نکرده و در حال بررسی شرايط است.
زيدآبادی ادامه داد: نوری در عين حالی که عقيده دارد گزينههای ديگر نيز بايد بررسی شوند؛ اما معتقد است اگر به اين نکته برسد که بر فضای کشور اثرگذار است، کانديداتوری خود را يک وظيفه اجتماعی میداند.
اين فعال سياسی پيش بينی کرد: اگر نوری به عرصه بيايد و بر روی او اجماع شود؛ او برای رفع معضلات جامعه بحثهای شفافی مطرح خواهد کرد و اين برای او يک قدرت اجتماعی ايجاد خواهد کرد.
وی با بيان اينکه درحال حاضر هيچ يک از احزاب و گروهها استراتژی مدونی ارائه نکرده است، تصريح کرد: سرآغاز اين موضوعات میتواند درپارلمان انتخابات باشد و میتواند از حالا در سطح مطبوعات و رسانهها مطرح شود.
اين فعال سياسی در مورد مواضع ادوار تحکيم وحدت در پيشنهاد نوری به عنوان کانديدای دهمين دور رياست جمهوری تاکيد کرد: تاييد صلاحيت نوری و کانديداتوری وی به لحاظ منطقی امتناعی ندارد که البته اگر هم امتناعی وجود داشته باشد به لحاظ استراتژيک خواهد بود نه منطقی.
وی ادامه داد: درحال حاضر دغدغه ما ايجاد يک نيروی فعال و موثر در سطح جامعه است که اگر اين اهرم ايجاد نشود، قدرت تاثيرگذاری کاهش خواهد يافت.
زيدآبادی افزود: اگر نوری موافق با اين طرح باشد میتواند نقش مهمی در اين باره ايفا کند و بر اساس تحليلها درحال حاضر زمان حضور وی فرارسيده است و ايجاد يک حرکت سياسی برای خروج از انفعال و بازتوليد اخلاقيات با پيگيری برخی نقدها قابل حصول است.